ik had dringend een nieuwe smartphone nodig om mijn weg,hotels,etc te vinden in buitenland dus besloot ik om snel 1 te bestellen via coolblue want mijn oude ging dezelfde ochtend kapot.
De reden waarom ik via coolblue bestelde is omdat binnen de 2 dagen al vertrok en natuurlijk als je via coolblue besteld krijg je hem normaal morgen thuis ook al is het zondag.
Dus ik heb heel de dag thuis zitten wachten en er kwam niemand aanbellen maar op de site van Bpost waren ze blijkbaar gepasseerd maar niemand was thuis. nu krijg ik hem pas dinsdag 17 Mei in plaats wat ze beloofden 15 Mei ;')
Dus nu probeerde ik coolblue te bellen maar niemand nam op dan besloot ik om via facebook te proberen want ze antwoorden blijkbaar binnen de 30 minuten. dit is ook een leugen ik heb een antwoord gekregen de volgende dag pas en hun antwoord was dat ze mij niet verder konden helpen ;') ;')
Einde van de dag is dit gewoon foute informatie ze beloven jou dat je pakketje morgen thuis is maar ze denken helemaal niet aan de mensen die in mijn situatie zijn. Ik besloot dit review te schrijven dat deze site veel beloofd maar weinig helpt wanneer je een probleem hebt.
ja er is ook de argument dat Bpost in fout is maar als ze niet zo zeker zijn dat de pakketje niet thuis zal bezorgd worden dan is het niet slim om het overal te schrijven want dat was heel de reden waarom ik via hun site bestelde..
werd beloofd dat het pakketje morgen thuis zal aankomen. opeens veranderde het datum van 15 Mei naar 17 Mei omdat "De postbode aanbelde en niemand thuis was" dit is helemaal niet waar dit gsm was heel belangrijk om mijn weg te vinden in het buitenland. dus heb ik heel de dag thuis zitten wachten en er kwam niemand aanbellen.
KlantenserviceIk besloot de klantendienst te bellen om mijn probleem uit te leggen maar niemand nam op. Dus ging ik via facebook proberen omdat ze blijkbaar binnen de 30min antwoorden. dit is ook onzin want ze antwoorden pas de volgende dag en hebben gezegd dat ze mij niet konden helpen en dat ze mijn probleem vervelend vinden...
daar heb ik veel aan
Beste,
Wat super vervelend om te horen dat u dergelijke problemen heeft ervaring met onze levering én ook nog eens problemen heeft ervaren met onze klantenservice.
Helaas kunnen we op het moment dat Bpost een pakket niet bezorgd weinig eraan doen om het op dezelfde dag nog op te lossen. We beloven u dat het pakket wordt bezorgd, omdat dat in principe ook gewoon altijd netjes wordt gedaan, maar helaas betreft het in uw geval een bijzonder vervelende samenloop van omstandigheden.
Jammer genoeg was onze klantenservice gisteren (1e Pinksterdag) gesloten, zoals ook stond vermeld op onze website. We willen u natuurlijk erg graag helpen op het moment dat we werken, maar we kunnen niet alles oplossen.
Vandaag (2e Pinksterdag) bezorgd Bpost namelijk geen pakketten voor ons, dus we konden u daar helaas niet blij mee maken.
Het spijt ons dat we op twee plekken tekort zijn geschoten, maar hopen desondanks dat u ons in de toekomst de kans wilt geven om u alsnog eens blij te maken.
Coolblue