Azerty

Voor de eerste keer onderdelen voor mijn pc besteld, ik ging dus kijken welke sites betrouwbaar waren, azerty sprong eruit. In mijn pakketje zat omdat ik daar voor het eerst besteld had een leuk welkoms cadeau heel erg loyaal! Dat gaf me wel de zekerheid om daar vaker mijn onderdelen en andere producten te bestellen. Over de levering was helemaal niks mis mee rond 8 uur s'avonds besteld meteen morgen in huis zonder schade of overige mankementen. Als je op de site naar producten zoekt is het heel fijn gerangschikt en je kunt het zo vinden, heb wel eens een vraag gehad over een product en daar komt de klantenservice goed van te pas, meteen na een half uur antwoord en heel erg vriendelijk! Azerty is daarom een super winkel om te bestellen en prijs kwaliteit verhouding!

Levering was super snel en zonder schade, alle componenten waar nog netjes heel en alles werkte! Zoals te verwachten van Azerty.

Heb een vraag gehad over een aantal koelers, ik kreeg na een half uur een antwoord dat mij heel goed heeft geholpen en waar ik iets aan had, en natuurlijk heel vriendelijk

Scorekaart voor Azerty