Moederbord besteld, niet tevreden, terug gestuurd. Moederbord defect bevonden, geklaagd bij de service monteur. Dag later reactie, ik kon 17,50 betalen ter reparatie en kreeg dan het gerepareerde moederbord terug. (Moederbord was naar mijn mening volledig intact opgestuurd) Gevraagd om het defecte moederbord retour te krijgen aangezien het mij onmogelijk leek dat deze defect was. Dag later weer mail gekregen, moederbord was gratis gemaakt en werd naar mij terug gestuurd.
Jammer dat het moederbord niet terug genomen kon worden, wel positief dat het uit service kosteloos is gerepareerd. Het zal onmogelijk zijn om erachter te komen waar het moederbord ''defect'' is geraakt.
Mag Azerty wel nageven dat ze moeite doen om de klant tevreden te stellen. Aan de hand van deze review is er contact met mij opgenomen zodat alles opgelost kon worden.
Ondanks de uitkomst van de RMA zou ik toch weer bij Azerty bestellen aangezien mijn overige bestellingen altijd vlekkeloos werden verwerkt.
Ondanks de uitkomst van de RMA toch een prettige ervaring met de klantenservice. Er is duidelijk contact met me gehouden en ik ben netjes gebeld door Azerty om het probleem op te lossen.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.