Megekko

Ik wilde een nieuwe zelfbouw systeem in elkaar gaan zetten, en het grote voordeel was dat alle gewenste onderdelen voor een mooie prijs beschikbaar waren bij Megekko. De website is overzichtelijk en navigeert prettig. De levertijden zijn per product duidelijk aangegeven dus ik wist direct wanneer ik mijn levering kon verwachten.

Doordat enkele onderdelen niet op voorraad waren duurde de levering enkele dagen langer (maar dat werd tijdens het bestelproces al duidelijk). Je wordt ook goed op de hoogte gehouden over het hele proces.

De doos met losse onderdelen was een heel stuk groter dan nodig was, maar alles was goed opgevuld met verpakkingsmateriaal waardoor alles goed op zijn plek bleef bij transport. Prima dus.

Mails worden netjes en snel beantwoord. Voor één van de bestelde artikelen gold een actie die net één dag verlopen was, maar zij zijn mij hierbij alsnog tegemoet gekomen. Prima klantgerichte service.

Scorekaart voor Megekko