Coolblue.nl

Naar de fysieke winkel gegaan omdat die hier om de hoek zit, en ik ben (normaliter) voor fysieke winkels t.o.v. webshops. Maar. Wat een irritant concept van een winkel is coolblue. Winkel is leeg, maar moest toch een nummertje trekken. Dan krijg ik een kopje koffie aangeboden... voor tijdens het wachten? De verkopers hebben weinig verstand van zaken, alles gaat via de coolblue-portal-website, 'nee dat hebben we niet' en 'goh, gek dat ons goedkoopste sata-kabeltje 17 euro kost' en 'geen idee, maar wat dacht je van x-product dat we graag willen pluggen'. Erg vermoeiend. Veel te veel mensen en te weinig inhoud. Product dat ik besteld had was ook nog eens kapot, kreeg wel een nieuwe, maar de gehele ervaring werd er niet beter op. Volgende aankoop was dan ook weer als vanouds van azerty.

Kapot geleverd, vervangen, verder prima, maar daar heeft de winkel weinig mee van doen.

Hoi Paradies. Wat jammer dat je de service in de winkel als niet prettig hebt ervaren. We proberen er alles aan te doen om klanten op hun gemak te laten voelen in onze winkels, maar de manier waarop zal misschien niet bij iedereen in de smaak vallen. Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat je een defect product meekrijgt, dat maakt de gehele ervaring niet beter natuurlijk. In ieder geval vinden we het erg jammer dat je geen prettige ervaring in de winkel hebt gehad. Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag.

Scorekaart voor Coolblue.nl