CoolBlue heeft het allemaal slim en goed op orde. Maak het makkelijk dan koop je sneller, zonder overigens een rot gevoel te hebben. CoolBlue communiceert duidelijk hoe het proces van aankoop, betaling en levering verloopt. Gewoon top...en als je vragen hebt, start dan gewoon een chat op met een van de mensen bij de klantenservice. Zelfs 's-avond is men bereikbaar via de chat.
VerzendingWie wil nu lang wachten op zijn aankoop. De bezorging op zondag is voor mij altijd een feestje. Zo fijn. Op zaterdag lekker zoeken wat er gekocht gaat worden om het vervolgens op zondag keurig door Post.nl geleverd te krijgen. Bijkomend voordeel, slechts een slapeloze nacht.
KlantenserviceVoor mijn laatste CoolBlue order wilde ik nog voor verzending van het pakket een wijziging doorvoeren in de te leveren producten. Ik heb via de chat contact opgenomen met CoolBlue en ben keurig geholpen door Davy. Davy heeft keurig en snel de order aangepast waarmee mijn pakket voor zondag helmaal top gevuld was. Ik kon zaterdag avond niet meer wachten op de zondag, de dag van levering.
De klantenservice is echt top, zelfs op zaterdag avond. Een moment waarop veel klantenservices dicht zijn.