Azerty

Ik ben al een paar jaar klant bij Azerty. Ze zijn scherp geprijsd en de levering is vaak snel. Heb eigenlijk nooit problemen met ze gehad en de service is gewoon erg goed.

Snel verstuurd en stevig verpakt.

Zoals hier vaak gezegd wordt leer je een bedrijf pas echt kennen als je met de klanten service te maken krijgt. Ook bij Azerty is dat zo en ik ben positief verrast. Ik heb in 2 orders 4 stuks 8TB Seagate Archive schijven besteld. Na deze in gebruik genomen te hebben bleken deze erg traag en was er gewoon niet mee te werken. Azerty dus geïnformeerd dat ik ze terug wilde brengen en om wilde wisselen voor 4 maal 8TB WD Red. Omdat ik het weekend toch in de buurt zou zijn zou ik langs rijden en kon ik daar ook eens de winkel zien. Werd totaal niet moeilijk over gedaan. De WD Red's waren nog niet op voorraad maar zijn meteen besteld zodat die op voorraad zouden zijn als ik langs zou komen.
En inderdaad, dat ik langs kwam was alles snel geregeld en kon ik na een kwartiertje weer op weg.

Scorekaart voor Azerty