De bestelling geplaatst op 19 april, niet alle onderdelen waren op voorraad. Echter ging ik een weekje met vakantie en heb Azerty een mail gestuurd of ik de bestelling op 29 april kon ophalen. Dit was geen enkel probleem. Sommige onderdelen waren zelfs ondertussen duurder geworden en daar deden ze ook totaal niet moeilijk over. Afspraak is afspraak.
Op 29 april heb ik de bestelling afgehaald, en na een vriendelijke ontvangst werd de bestelling opgehaald. Je mocht echt alle tijd nemen om de producten te bekijken en controleren. Ze controleerden zelf ook mee aan de hand van een checklist. De baliemedewerkster kwam zeer vriendelijk en spontaan over.
Het viel me op dat de producten echt hagelnieuw waren en netjes dicht zaten met de fabrieks sealing. Echt een zeer goed gevoel geeft dat je echt serieus word genomen en op alle vragen antwoord krijgt. Zw wilden zelfs meelopen om mijn auto in te laden, kortom erg vriendelijk.
De volgende dag heb ik het systeem in elkaar gebouwd, de 6700k, asus maximus viii extreme, corsair voeding, corsair waterkoeling, corsair geheugen, asus 980ti videokaart en een mooie 750d corsair behuizing, en natuurlijk de samsung 950 pro en 850 ssd. Alles werkt naar behoren, wat een power na een upgrade van 8 jaar.
Er was wel wat onduidelijkheid over de actievouchers over de lopende acties, maar na een kort email onderhoud zijn ze keurig toegestuurd.
Na verschillende vragen over producten en compatibility altijd keurig antwoord gekregen. De chatfunctie is zeer handig.