Recentelijk 2 bestellingen gedaan;
- Logitech Orion Brown + monitor
- Telefoonabonnement
In allebei de gevallen is er niet geleverd op de geadverteerde datum (24h -> 48h en 96h (hopelijk)),
Telefoonabonnement besteld op donderdagavond; zou vrijdag op kantoor bezorgd worden. Krijg vrijdagochtend een melding dat dit niet gedaan wordt ivm een niet nader benoemd technisch probleem. Prima.
Neem zelf contact op met Coolblue aangezien in het weekend ik niet op kantoor zit, dus het dan wel thuis geleverd wil hebben. ''Gaat allemaal goedkomen.'' Om 2u op zaterdag maar even bellen waarom er nog geen verwachting van wanneer bezorgd is, is gegeven. ''Er is iets fout gegaan''. Vervolgens moet een vervolgafspraak ingepland worden, maar dat kan weer niet bij die persoon zelf of dat ik doorverbonden wordt.
Als excuus voor het later leveren telefoon + abo zou een voucher worden meegezonden voor korting. Voucher is niet aaangekomen. Bij contact vermeld ''dat wordt later apart verzonden.'' Nou, niet dus. Maakt mij verder niet veel uit, maar beloof geen dingen die je niet doet.
in het geval van het toetsenbord is iets anders geleverd dan geadverteerd en is ondanks het tweemaal melden nog steeds het promotiemateriaal op de website niet aangepast. (dat ze een US-INT toetsenbord met grote enter ipv zoals op plaatje met kleine enter en || toets boven enter leveren). Retourprocedure voldaan en geld teruggekregen ging wel makkelijk.
PS: speciaal voor review nog even gekeken op de site. Blijkt dat ze voor het Azerty model ook niet het juiste model leveren (review bij product vermeldt dat het een Franse ipv Belgische lay-out heeft ontvangen).
Al met al geef ik een nipte voldoende vanwege de vlotte retourprocedure van het toetsenbord, maar ik heb tot noch toe niet echt een glimlach van mijn recente zaken bij Coolblue overgehouden.
Contact en/of goedmakers verder niet gewenst.