Art & Craft Nederland

Ook ik kwam terecht bij deze winkel door een T.net prijs-alert, in mijn geval voor een LG 55" TV, die voor een kort moment onder de €1000 dook. Toen ik mij had verzekerd dat deze winkel zich ook houdt aan de Nederlandse WKOA heb ik de bestelling geplaatst.

De levering gaat via Dynalogic en is razendsnel, meestal de volgende dag al. Je kunt desgewenst van tevoren een 3-uur window afspreken, en op de dag zelf kun je bijna realtime zien waar de bezorger is. Handig als je nog meer te doen hebt dan op een levering wachten :). De eerste TV kwam aan met een barst in het scherm. Omdat niet uit te sluiten is dat dit te wijten was aan onvoorzichtig handelen van de transporteur geen 5 sterren.

De eerste TV kwam aan met een barst in het scherm. De vriendelijke dame van de klantenservice ("dienst na verkoop") heeft onverwijld de volgende dag een nieuw toestel op laten sturen middels een ruilopdracht. Deze arriveerde zonder barst en functioneert vooralsnog prima.

Inmiddels moet ik mijn mening bijstellen. De TV uiteindelijk teruggestuurd onder WKOA (teveel backlight bleeding) en ik wacht nog steeds op mijn geld. Heel jammer, want de ervaring was in het begin zo positief.

Op een gegeven moment stopte Art & Craft geheel met communiceren. Slechts nadat ik het geschil via Paypal heb geëscaleerd kreeg ik mijn geld terug, na ruim een maand wachten. Ik zou deze shop in het vervolg overslaan.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland