Max ICT B.V.

Bestelproces en account aanmaken werkte prima. Kosten rekenen voor iDealbetaling vind ik niet meer van deze tijd.

Bij bestelling was levertijd 1-3 werkdagen. Nog dezelfde dag was te zien dat de bestelling doorgstuurd was naar een 'externe leverancier'. Vanaf dat moment is het blijkbaar MaxICT's pakkie an niet meer en kun je het uitzoeken. Er wordt niet gemonitord of die externe leverancier ook wel levert binnen de afgesproken termijn.

Na een week gemaild waar de bestelling bleef. Geen reactie per e-mail ontvangen, maar wel een (standaard)mail dat het product (ineens) EOL zou zijn en dus niet meer leverbaar. Blijkbaar wordt de beschikbaarheid dus ook niet bijgehouden, want toen ik mailde stond er nog steeds 1-3 werkdagen.

Volgende keer bestellen bij een winkel die wel zelf zijn bestellingen verzorgt en waar maakt wat op de site staat.

Achteraf had ik beter eerst bij de shopreviews hier en op Trustpilot (3,7/10) kunnen kijken. Hopelijk weerhoudt deze review volgende potentiele slachtoffers hier te kopen.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops