Azerty

Had een processor koeler besteld kreeg hem de volgende dag thuis, levering was netjes ik kon me pakketje volgen en kreeg hem mooi op tijd.
Er was ook iet mis gegaan tijdens installatie kreeg na 1 week een vervangende onderdeel gratis wat super is.
(het duurde 1 week omdat we geen antwoord van het bedrijf kregen, maar gelukkig hadden de mensen bij Azerty zelf een paar schroeven over.)

Had een processor koeler besteld om ongeveer half tien, zoals beloofd had ik hem direct de volgende dag ontvangen in een goed verpakte doos.
Kreeg mijn pakketje ook keurig op tijd geleverd, en ik kreeg ook een tegoedbon voor Zalando altijd mooi meegenomen.

Klantenservice was top dit omdat ik een vervangende onderdeel nodig had wat best lastig was, ook omdat de bedrijf zelf die het product maakt niet reageerde. na 1 week wachten hadden de mensen van Azerty gelukkig een vervangende onderdeel gevonden en kreeg deze gelijk naar mij gratis toegestuurd.
Wat ik ook heel fijn vond is dat ik snel antwoord kreeg op mijn mails

Scorekaart voor Azerty