Kamera Express

Er werd alle tijd voor mij genomen om mijn keuze (vooraf zorgvuldig uitgedokterd) te bespreken. Waarom had ik voor deze set (Canon EOS 7D mk. II, 2.0x III extender, Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 en Canon EF 70-200mm f/2.8 L USM) gekozen? Wat ging ik er meer doen?
Zo wilde ik bijvoorbeeld eerst een 70-200mm L IS USM kopen. Echter, ik fotografeer vooral snel bewegende onderwerpen, waarvoor ik de IS helemaal niet nodig had, en kon volstaan met het model zonder IS. Dit scheelde mij ruim € 800,-. Ik vind het vooral fijn dat ik deskundig advies (er staan veelal vakkundige fotografen tot je beschikking) kreeg en dat men niet schroomde om te zeggen dat ik dingen helemaal niet nodig had. Men probeerde mij niet uit te melken. Een ander voorbeeld hiervan is dat ik eigenlijk 2 soorten memorycards wilde hebben, maar dat helemaal niet nodig was (en dus maar een card heb aangeschaft)
Verder heel vriendelijk geholpen, en een onderdeel was niet op voorraad en werd kosteloos nagezonden.

Top service, top vakkundigheid. Uitermate tevreden.

Een product dat in de winkel op het moment van aanschaf niet op voorraad was, werd kosteloos nagezonden met PostNL.

Scorekaart voor Kamera Express