Coolblue.nl

Zie kopje klantenservice, niet reageren op e-mail. Klantenservice kan niet het gehele dossier inzien en er worden dingen toegezegd die niet kloppen.

Telefoon opgestuurd voor reparatie, telefoon in goede staat opgestuurd (van te voren netjes foto's gemaakt als bewijslast).

Twee weken later ga ik bellen, en wordt netjes gezegd dat ik het toestel binnen enkele dagen thuis op de mat krijg.

één week verder krijg ik reactie dat er schade op het toestel zit waardoor ik reparatiekosten moet betalen. Daar ben ik het natuurlijk niet mee eens. De telefoon is opgestuurd doordat er een 2-tal problemen voordeden wat veelvoorkomende problemen zijn == productiefout == moet dus onder garantie vallen.

Contact met klantenservice is waardeloos, op mails wordt niet beantwoord, ook na meerdere malen toesturen. Als ik ga bellen dan kan de klantenservice maar het halve dossier zien (blijkbaar niet de mail conversatie).

Ze geven aan op hun website "Is je product kapot? In 90% van de gevallen heb je binnen 14 dagen weer een werkend product in huis." Dat hebben ze bij mij lange na niet gehaald en ze doen er ook niet de moeite om met een oplossing te komen.

Beste meneer Van Der Linden,

Bedankt voor uw review en wat onwijs vervelend om te horen hoe dit alles is gelopen. Natuurlijk is dit absoluut niet de manier waarop wij graag met u willen communiceren en het is natuurlijk ook zeker niet de bedoeling dat we problemen op deze manier van ons afschuiven.
We zien dat u inmiddels contact met ons heeft gehad via facebook en dat u op dit moment in afwachting bent van een reactie vanuit onze retourenafdeling.
We hopen dat deze reactie het probleem volledig naar wens oplost.
Mocht dit op welke manier dan ook niet het geval zijn, dan horen we dat graag van u. We willen namelijk niks anders dan u blij maken en op dit moment gebeurt dat zeker niet.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl