Alles op de site was duidelijk en de bestelling was makkelijk te plaatsen. Niet bijzonder goed, maar wel zoals ik het verwant van een goeie webwinkel.
Betalen ging ook prima. Enige minpuntje vind ik de bijkomende kosten van de verschillende betaal methodes. Dat zie je niet bij alle webwinkels, maar die zullen het vast in hun prijzen hebben verwerkt. En die paar euro voor betalen met creditcard zijn het natuurlik met dan waard voor de gratis verzekering, die je er voor terug krijgt.
Er zijn meerdere opties voor het laten bezorgen, dus ook als je niet altijd thuis bent, kun je je telefoon toch snel hebben. Ik heb het geluk, dat er een Belsimpel winkel is in Rotterdam (o.a.). Daar de telefoon afgehaald en kun je de bestelling meteen controleren met iemand van hun. Mocht er wat mis zijn, dan scheelt dat weer een discussie. Al was dat niet nodig, want alles was prima in orde. Geeft me wel een prettiger gevoel.
Aflevering was ook gewoon binnen 24 uur. Prima.
Omdat ik iets verkeerd had gedaan met de betaling, mist ik's avonds laat de klantenservice bellen. Die waren nog best laat open. Gelukkig.
Er werd mee gedacht met het probleem en snel een oplossing bedacht, zonder veel discussie.
Jammer genoeg nog steeds een lang keuze menu bij het inbellen. Ik hoop dat we daar ooit nog eens vanaf komen.