Dit is mijn 3e bestelling bij DataIO. Ik ben zeer tevreden tot nu toe. Ik heb een Samsung EVO mSD 64GB besteld. DataIO heeft een overzichtelijke site. De prijzen worden dagelijks aangepast en blijft steeds de goedkoopste winkel. Zoals ik in de vorige review al zei: webshops die 1Dagaanbiedingen verkoopt kunnen hier niet aan tippen. Bij een 1dagaanbieding kost het rond de 25 euro of meer en dan komen er nog de verzendkosten erbij.
Ik hoop dat DataIO hun assortiment van SSD gaan uitbreiden, dat mis ik nog wel. Ze verkopen het wel, maar hebben niet veel keuzes. Mocht dat ooit gebeuren, dan koop ik het wellicht bij DataIO.
Er zijn 3 verschillende verzendmethodes, waarvan er een gratis is en niet traceerbaar is en de overige 2 zijn wel traceerbaar. Voor 2,50 euro kan je je bestelling traceren, maar ik heb voor de gratis verzending gekozen.
Ik heb gisteren een bestelling geplaatst en mijn bestelling vandaag al in huis ontvangen net zoals bij mijn vorige 2 bestellingen. Bij 1dagaanbiedingen van andere webshops kosten de producten niet alleen meer, daarboven op komen nog verzendkosten bij en de bezorgtijd is velen malen langer. Dus doe jezelf een plezier en koop je producten bij DataIO.