Ik heb bij de Media Markt een koelkast besteld. Deze koelkast ben ik in de winkel gaan bestellen.
Helaas is de koelkast met schade geleverd. Ik heb de koelkast een week voor levering besteld zodat ik deze zeker op tijd zou hebben. Koelkast is netjes door de bezorgers neergezet voor de plek waar deze moet komen te staan.
Na het openen van de verpakking bleken er twee deuken in de zijkant te zitten. Daarom heb ik meteen de servicedesk tot twee maal toe proberen te bellen, maar ik kreeg geen gehoor. Daarom online een ticket aangemaakt en ik werd dezelfde dag nog teruggebeld.
Ik heb aangegeven foto's te hebben gemaakt terwijl de koelkast nog half in de verpakking zat en dat de deuken duidelijk zichtbaar zijn in de gladde zijwand. Ik kon kiezen uit een waardebon van €25,-(voor een beschadigde koelkast ter waarde van €399,-) of een nieuwe koelkast waarop een levertijd zit van anderhalve week. Andere opties waren er niet en aangezien ik de koelkast nodig had ben ik gegaan voor de waardebon van €25,-.
Omdat ik dit geen passende oplossing vond ben ik naar de winkel gegaan. Bij de servicedesk werd ik verwezen naar de verkoopster, maar die bleek niks voor mij te kunnen betekenen maar die begreep dat €25,- aan de magere kant was nadat ik de foto's heb laten zien. Ze stuurde me daarom naar de servicedesk omdat ze daar misschien met een passende oplossing zouden kunnen komen.
Bij de servicedesk was het antwoord kort, ik moest het er maar mee doen. Ik heb gevraagd of ik bij iemand anders terecht kon met mijn verhaal, maar dat ging niet, er was niks aan te doen. Het was €25,- of wachten op een nieuwe koelkast.
Ik ben de avond voor de levering gebeld over het tijdstip waarop de koelkast geleverd zou worden. De koelkast is netjes op tijd geleverd.
De bezorgers hebben de koelkast in de keuken neergezet.
Bagger, niemand kan mij helpen.
Ik wordt van de servicedesk naar de verkoopster gestuurd en vervolgens door de verkoopster weer naar de servicedesk.
De servicedesk medewerker gaf aan niks voor mij te kunnen betekenen betreffende de compensatie. Er zijn ook geen leidinggevenden die mij verder zouden kunnen helpen.
De telefonisch aangeboden oplossing is de enige oplossing en daar moest ik het maar mee doen.