Megekko

Kort maar krachtig: Megekko is een webwinkel waar je tegen scherpe prijzen kunt (in)kopen. De support via de e-mail werkt binnen 24 uur. Telefonisch zijn ze helaas niet bereikbaar, maar dit is vanwege de scherpe prijzen acceptabel. Ik bestel zakelijk en ik krijg altijd nette facturen in PDF formaat aangeboden in de online omgeving. Volgende bestellingen komen er zeker aan! Tip: abonneer je op de nieuwsbrief, je krijgt iedere week dan een nieuwsbrief met leuke kortingen en iedere week wordt ook een leuk toepasselijk YouTube fragment bijgevoegd, ook leuk om even tussen de werkzaamheden te bekijken!

Megekko heeft mij gevraagd om een review te plaatsen. In ruil hiervoor krijg ik een gaming voucher aangeboden. Ook leuk! :)

Algemene beoordeling: 5/5 wegens scherpe prijs en correcte communicatie. Minpuntjes hieronder wegen niet zwaar genoeg om een hele ster er af te halen!

Verzending binnen 24 uur wordt niet altijd gehaald, wegens voorraadverschillen. Dit heb ik helaas enkele keren meegemaakt. Door deze soms voorkomende voorraadverschillen kan een order vertraagd worden uitgeleverd. De verzending van de producten is overigens prima: via PostNL en keurig verpakt. Ook schijven worden met zorgvuldigheid verpakt.

-1 ster wegens het niet altijd behalen van de 24 uur levertermijn.
+4 voor alles dat wél super gaat :)

De klantenservice is niet telefonisch bereikbaar, vandaar mijn 4/5 score.

Ik heb nog geen ervaring met DOA's of retourzendingen, dus hier kan ik niks over zeggen. Wel heb ik vaker mailcontact met de Megekko klantenservice gehad. Deze verloopt altijd snel (binnen 24 uur) en is ook in de avond nog actief. De communicatie is professioneel en direct. Ze durven ook "sorry" te zeggen als iets niet goed gaat en ook dat vind ik erg prettig.

Scorekaart voor Megekko