Bij Megekko mijn nieuwe systeem besteld. Uitstekende webshop, kwam als goedkoopste uit de prijsvergelijker. En uitstekend geholpen, alles was binnen 1 dag geleverd. Ook contact na afloop was echt perfect.
Mijn volgende bestellingen gaan ook zeker naar Megekko.
Kan ik kort over zijn: perfect. Op woensdag rond 9 uur 's avonds besteld en donderdag is alles geleverd. Het waren twee pakketten geworden (de case en de rest). Alles was erg netjes verpakt met veel luchtkussen. Echt perfect.
KlantenserviceEnorm goed geholpen. Kreeg alles eerst niet aan de praat, heb contact gezocht en kreeg via de mail uitgebreide tips om het euvel zelf op te lossen. Daarna een retouraanvraag gedaan en kreeg direct heldere informatie hierover. De eerste keer +- 1.5 uur na mail reactie gehad, heb ook een erg lange mail gekregen met uitgebreide stappen om het probleem op te lossen waar ook wel een uur tijd in zit. Op vervolg emails vrijwel direct (+- 15 min).
Echter bleek dat ik een kabeltje dus niet had aangesloten waardoor de boel niet wilde opstarten. Maar wel echt goed geholpen, een webshop die meedenkt, geweldig! Omdat het dus mijn fout was en die ik zelf heb kunnen oplossen, heb ik alles niet terug hoeven sturen. Maar echt perfect geholpen!