Kamera Express

Afgelopen zaterdag (02/04/16) was er tijdens een dagje fotograferen een geheugenkaartje gesneuveld, op weg naar huis toch nog even langs KE gereden om te kijken of ik nog een nieuwe kon kopen.

Om 2 minuten voor sluitingstijd de winkel ingelopen, en ondanks dat alle medewerkers bezig waren, werd er nadat een verkoper een andere klant geholpen had toch nog even uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen. Om 17.10 ging ik de winkel weer uit, klasse KE dat jullie de kreet klant is koning naar alle tevredenheid uitvoeren. Ik ging met een gerust hart en een nieuw SD kaartje de winkel weer uit.

Alle lof voor KE

Deze keer geen pakketje laten versturen, maar normaal gesproken helemaal top deze service.

Alle lof voor KE

Scorekaart voor Kamera Express