De eerste ervaring met Azerty was een hele goede, de website was makkelijk te bedienen en benodigde onderdelen waren snel bij elkaar gesprokkeld. Had een week van tevoren al onderdelen bij elkaar gezet en deze via de mail to functie weer makkelijk gevonden voor de echte bestelling. Enige puntje van kritiek was dat de hele bestelling kosteloos werd verstuurd tot ik een busje perslucht toe voegde. Ik snap de kosten drukking maar het busje had nog in een doos gepast van de andere onderdelen.
VerzendingBliksem snelle levering, eindelijk eens geluk met de postbode. Vorige dag rond 18:00 besteld, estimate van bezorging tussen 14:00 en 16:00 volgende dag. Half tien in de ochtend ging de bel en was alles er al! Top! Alles mooi verpakt in stevige kartonnen dozen.
Ook hier een klein puntje kritiek, de koelpasta moest even naar gezocht worden. Deze zat uiteindelijk vast geplakt aan het isolatie materiaal, deze had per abuis weggegooid kunnen worden.
De kleine kritiek punten vallen in het niet met de snelle service en kwaliteit van de geleverde producten. Prima!