Belsimpel

24-03-2016 Zojuist iemand gesproken van Belsimpel, ze hebben me een andere optie gegeven nu een Vodafone abonnement klein tikje duurder maar dat maakt niet uit, met de woorden dat mijn moeders het morgen in ontvangst kan nemen, dus met andere woorden dat het morgen wordt afgeleverd.

Bestel je een Samsung S7 Edge i.c.m. een Tele2 abonnement voor mijn moeders op 09-03-2016 staat er bij dat de levertijd 5-7 werkdagen is, inmiddels is het de 23-03-2016 krijg je een email dat ze het pas de 31-03-2016 voorradig zal zijn en waarschijnlijk versturen, een beetje rare gang van zaken. 19-03-2016 een medewerker van de klantenservice gesproken, antwoord die je krijgt is, dat het nog 2-4 werkdagen zal duren. Nou niet dus. Een beetje vervelend zo. En op het moment van schrijven durven ze nog steeds een levertijd van 5-7 werkdagen neer te zetten bij de levertijd i.c.m. een Tele2 abbo, beetje misleidend.

24-03-2016 Net te woord gestaan door een medewerker, keurig netjes behandeld, en dat ze klanten tevreden willen houden en niet houden van negatieve reviews, hij heeft me keurig geholpen door een andere optie aan te bieden.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops