Azerty

Ik ben erg tevreden over Azerty in het algemeen. De producten hebben een nette prijs. Ik bestel al jaren producten bij Azerty en nooit problemen mee gehad. Maar sinds iets meer dan een maand geleden heb ik een RMA aanvraag gedaan. Ik krijg erg weinig feedback over de status van de RMA. Wanneer ik een mail stuur en vraag wat de status is krijg ik niks terug, pas als ik een mail stuur met de vraag of ze de mail is kunnen beantwoorden krijg ik iets terug. Het is nu meer dan een maand geleden en weet nu nog steeds niet wanneer ik het product terug kan verwachten.

Bij alle producten die ik ooit bij Azerty besteld heb is de verzending uitstekend, snel en bijna altijd de volgende dag in huis. Gewoon helemaal top.

De klantenservice over het algemeen vind ik erg goed ik krijg snel goede feedback. Maar wanneer het over een RMA gaat duurt het erg lang en krijg je alleen feedback wanneer je hun nog een reminder stuurt.

Scorekaart voor Azerty