Max ICT B.V.

Na veel wikken en afwegen besloten om een HP Proliant Microserver Gen8 met Intel Xeon CPU aan te schaffen (HP model nummer F9A40A).

Ik had daar een dag te lang mee gewacht, want op de dag dat ik hem wilde bestellen was hij overal zo'n 4 á 5 tientjes duurder. Jammer, maar ik wilde hem nog zeker hebben en met de kans dat de prijs verder zou oplopen gelijk maar de stap genomen.

Ondanks de negatieve ervaringen die gemeld werden over MaxICT bij het leveren van producten als de prijs stijgt, dacht ik dat het wel zou meevallen en heb ik voor het eerst eens bij hen wat besteld.

De HP Proliant Microserver (F9A40A) zou ongeveer 3 werkdagen levertijd hebben. De prijs bij het bestellen lag rond de €640 en de laatste dagen boven de €700.

Het is nu 11 maart en ik werd vanochtend gebeld dat ze hem niet meer kunnen leveren. Dat zou natuurlijk zo kunnen zijn, maar toch vind ik het typerend i.c.m. de reviews die hier staan.

Wel netjes dat ze hebben gebeld, maar dit was wel de laatste keer dat ik bij hen heb besteld. Dit model Microserver is nu te duur geworden en ik 'moet' daarom toch eens naar iets anders gaan zoeken. Jammer...

Als aanvulling hierop: het terugstorten van het aankoop bedrag ging in twee keer en duurde ruim 1 1/2 week.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops