Keuze was snel gemaakt. je kunt zien dat ze tweakers in de gaten houden met hun prijzen.
VerzendingKeurig verpakt en in mijn geval (microsd sandisk 200gb) kon dat prima in de brievenbus
KlantenserviceHelaas was mijn card defect. Kreeg op nette manier RMA gestuurd. So far so good. Alleen daarna stil. Zelf contact opgenomen. Kreeg iemand aan de lijn die wat laatdunkend zei "oh gestuurd in beplakte enveloppe?" Dat klopt, piepschuimenvelop en verzegeld met tape. Vervolgens kreeg ik te horen dat de verpakking open was en ze het niet meer konden verkopen en er dus (ik meen) 15% van de prijs aan waardevermindering zou worden ingehouden, de rest zou worden overgemaakt. Ik moest hun voorwaarden maar eens goed lezen. Ik gaf aan dat het hier om een defecte kaart ging. Oh nou dan zou hij er wel naar kijken en ik zou het nog wel horen.
Ik heb het gehoord, gehele bedrag gestort. Alleen blijf ik wel met een nare smaak in mijn mond zitten en een herhaalbestelling hier zit er niet in.
Overigens viel mij op dat ze mijn (door hun gevraagde) beoordeling op trustpilot tegenhouden. Achteraf zijn de positieve reviews daar wel allemaal voorzien van deze soort teksten. Of je die zo serieus moet nemen.