BCC

Zondag een Dyson stofzuiger besteld. Volgens de website was deze op voorraad en kon deze op maandag bezorgd worden door DHL. Vervolgens besteld en EUR 305 betaald. Orderbevestiging ontvangen waarin bezorgen op maanden ook is bevestigd. Maandag geen bezorger gezien. Order status op de website bekeken: artikel niet meer op voorraad, er zal met ons contact opgenomen worden zodra artikel weer beschikbaar is. Gebeld met de klantenservice, eerst 10 minuten in de wacht gestaan: nee, mijnheer, op de website staat dat de bezorgtijd 5 tot 10 werkdagen (twee weken!) is. Ja, vandaag wel maar gisteren niet en in de orderbevestiging staat ook dat er vandaag bezorgd zal worden. Ik voel me belazerd: ze lokken je gewoon om te betalen, denkende dat de kans klein is dat je gaat annuleren. Je verwacht zoiets van een "kleine" webwinkel, niet van een ogenschijnlijk grote keten.

BCC was een “eens-maar-nooit-weer’tje”.

Verzending beloofd voor de volgende dag. De volgende dag bleek het artikel helemaal niet op voorraad te zijn en ook niet wanneer dat wel het geval gaat zijn. "Reken maar op tenminste twee weken".

Klantenservice kon alleen maar oplezen wat er op de website stond maar had in het geheel geen begrip voor het feit dat we een orderbevestiging hadden ontvangen waarin bezorging op maandag werd aangegeven.

Scorekaart voor BCC