Ik bestel vaker bij Azerty en dat doe ik met een reden..: Ze zijn snel, indien nodig behulpzaam per email en telefoon en vaak in de bovenste regionen van de Pricewatch te vinden. Inmiddels heb ik al meerdere mensen in de richting van Azerty gestuurd voor hun spulletjes en ik heb alleen maar goede ervaringen gehoord van die mensen.
Nou ook weer een geheugen upgrade besteld, was op voorraad bij de toeleverancier, verwachtte verzendtijd 2 à 3 werkdagen. Het zijn er 2 geworden uiteindelijk, sneller dan verwacht was het binnen.
Azerty blijft dus zeer zeker op mijn shortlist staan voor eventuele toekomstige aankopen en ik kan Azerty echt aanbevelen als leverancier voor je bestellingen.
Omdat het een setje Corsair geheugen was kon het makkelijk in een bubbelenvelop. Maar ondanks dat het door de brievenbus past werd het gewoon door de PostNL bezorgster aan de deur afgeleverd met handtekening.
Eerdere zendingen die ik heb ontvangen van Azerty waren steevast erg goed ingepakt met meer dan voldoende schok absorptie in de vorm van luchtzakjes en alles in een stevige doos.
Soms een extraatje erbij, deze keer in de vorm van een kortingsbon van 10 euro voor de Zalando webshop. Kan ik daarmee vrouwlief blij maken die daar toch graag shopt.
Zelden heb ik de klantenservice van Azerty nodig gehad maar die enkele keer dat het nodig was werden emails erg snel beantwoord. Kundig en bereid mee te zoeken naar een oplossing voor je probleem of zoektocht naar net dat ene frutseltje wat je maar niet kunt vinden.
Voor deze bestelling heb ik de klantenservice niet nodig gehad maar ik heb er alle vertrouwen in dat mocht ik ze nodig hebben de dames en heren van de Azerty klantenservice alles zullen doen wat in hun bereik ligt om me te helpen.