Ondanks de tegenvallende beoordelingen toch besloten om te bestellen. Deze keus was volledig gebaseerd op het feit dat ze ruim 10 procent goedkoper waren dan de goedkoopste concurrent. Op een bedrag van een paar honderd euro is dit toch mooi meegenomen.
Over de aftersales kan ik niets zeggen, maar als je voor een scherpe prijs gaat en het accepteert dat je misschien langer dan gebruikelijk moet wachten op je bestelling is MaxICT een prima keuze.
De levertijd op de site komt niet overeen met de werkelijkheid. Omdat ik dit veel terug las in de klachten van medetweakers besloot ik vooraf te informeren na de levertijd, deze bleek niet 1-3 dagen (zoals op de site vermeld), maar 5 dagen te zijn volgens de medewerker. Dit vond ik nog steeds reuze meevallen en het pakket werd dan ook precies 5 dagen later aangeboden. Tip aan MaxICT: Vermeld gewoon realistische tijden, jullie werken duidelijk met erg lage marges waarbij kopers vaak een langere levertijd voor lief nemen.
KlantenserviceHoewel ze chat support (waar ik wel liefhebber van ben voor korte vragen) aanbieden, is deze pas beschikbaar na het inloggen op de site (en dus aanmaken van een account). Ook was de chat niet beschikbaar omdat ik rond de lunch belde, beetje spijtig voor de klant dat men tegelijk met pauze gaat. Telefonisch had ik binnen 5 minuten iemand aan de lijn die me prima te woord stond.