Coolblue.nl

Coolblue is nogal verwarrend met de tientallen domeinnamen die ze hebben, maar het proces is verder goed te volgen. Leuke Youtube video's en de bijbehorende begeleiding. Prijsniveau is ook goed te noemen. Vind het een fijne webwinkel.

Snel, gemakkelijk, en opties tot avondlevering. De dag dat er ook op zondag wordt geleverd (want weekend, en dus tijd) is de dag dat ik dit markeer als 'uitstekend'. Ik vind het jammer dat Coolblue niet vooruitstreven genoeg is om dit te bewerkstelligen.

Retourzendingen moeten eerst goedgekeurd worden. Met andere woorden, ik wacht nu al een aantal dagen op bevestiging (weekend). En laat het weekend nu net de tijd zijn waarom ik ik 'tijd' heb. Kortom, ik zal wel gedurende week moeten doen, wat me dan weer niet uitkomt.

Beste aex351,

Dankuwel voor uw review. We hebben echter niet helemaal begrepen waar u de problemen mee heeft gehad. Is dit zowel met de weekendlevering als met het retourzenden geweest? Het klopt helaas dat de retourprocedure eerst dient te worden goedgekeurd door de retourenafdeling, waardoor het weekend er overheen kan gaan. Heeft u ondertussen de retourlabels wel ontvangen?

Als u heden nog problemen heeft, ontvangen wij graag een ordernummer van u, zodat we meer inzicht in het probleem hebben.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Het ging om het gegeven dat een retourzending eerst goedgekeurd moet worden, wat in mijn geval volledig zinloos is, omdat jullie het hoe dan ook moeten accepteren vanwege de wet koop op afstand (14 dagen bedenktijd). Dit heeft tot gevolg dat ik moet wachten tot een medewerker op de 'akkoord' knop klikt (gebeurde vervolgens 2 dagen later), ik onnodig moet wachten, met als gevolg dat op het moment dat ik tijd had (weekend) mijn pakket niet retour kon sturen, en ik dit nu doordeweeks moet doen wat mij niet uitkomt. Het is een detail, maar wel een detail waardoor ik mijn 'klantenservice' ervaring met 2/5 sterren beoordeel.

Scorekaart voor Coolblue.nl