Paradigit

Na het kopen van een TP-link Powerline adapter kwam ik er 10 minuten na de bestelling achter dat ik per ongeluk de verkeerde had gekocht. Meteen gebeld om het om te zetten en volgens de meneer aan de telefoon was de omzetting gelukt. Helemaal mooi zou je denken. Helaas kreeg ik vervolgens alsnog het verkeerde product binnen. Inmiddels al 2 dagen verder en de retouropdracht is nog steeds niet verwerkt door Paradigit. En tijdens het bellen naar de klantservice is lang wachten ook wel een rode draad in het verhaal. Nu snap ik weer waarom mensen liever 5 euro meer betalen en iets bestellen bij Coolblue.

Ik snap dat een retourzending wat langer kan duren. Maar een retourzending die ik moet doen, omdat ze zelf een fout hebben gemaakt zou toch echt wat sneller moeten gaan.

Alles gaat volgens protocol, maar in sommige gevallen wil je gewoon dat er buiten het protocol om een stapje extra voor je gedaan wordt.

Scorekaart voor Paradigit