Meerdere malen een foutieve levering/installatie ondanks uitvoerige afstemming met de BCC klantenservice. Tevens compensatie / tegemoetkoming achteraf verrekenen met het toegekende prijsverschil i.v.m laagste prijsgarantie.
VerzendingPas bij de vierde keer de juiste levering / installatie (vier dagen thuis gebleven voor de levering / installatie van een koelkast en vier keer de oude koelkast volledig leeggehaald) doordat de klantenservice van BCC het meerdere keren niet was gelukt om de installateurs/bezorgdienst een opdracht mee te geven waarbij de koelkast zowel werd bezorgd, werd ingebouwd als dat de deur linksdraaiend werd gemaakt. Ondanks dat ik, voor de tweede en derde 'poging', het met de medewerker van de klantenservice volledig heb doorlopen / herhaald (installatie, deur links maken, koelkast type, bezorgdatum etc. etc.') kreeg men het niet voor elkaar om de juiste opdracht aan de installateurs/bezorgdienst mee te geven. Zeer teleurstellend. Wel complimenten voor de installateurs, die zeer netjes werk hebben geleverd!
KlantenserviceVeel fouten gemaakt en ondanks dat bij elk klantcontact, n.a.v. deze fouten, werd bevestigd dat het 'dit keer echt goed zou gaan' tot 3 keer toe niet de juiste opdracht aan de installateurs/bezorgdienst meegegeven (waarbij ik het idee had dat installateurs/bezorgdienst hier vaker mee te maken hadden gehad en aan het klagen waren over 'het hoofdkantoor dat wederom fouten had gemaakt'). In verband met de vele fouten wel een korting ontvangen van 20 euro op de order, en voor het totale verloop van deze bestelling een tegoedbon als tegemoetkoming voor het ongemak.
Bij mijn bestelling op 27 januari gebruik gemaakt van de laagste prijsgarantie (prijs lag bij Mediamarkt +- 25 euro lager). Op verzoek van de klantenservice akkoord gegaan om geen aparte / nieuwe order aan te laten maken (omdat de huidige levering hieraan blijkbaar niet gekoppeld kon worden en de levering dan pas later ingepland kon worden) en het bedrag op mijn rekening te laten storten. Tijdens het contact met de klantenservice n.a.v. de foutieve leveringen meerdere keren bevestigd gekregen dat dit verder wel goed verliep en ik het prijsverschil binnen enkele werkdagen zou ontvangen.
Toen ik niets op mijn rekening zag verschijnen, wederom contact opgenomen waarbij er eerst werd gesteld dat ze 'in de systemen' niets konden terugvinden en later aangaven dat, in verband met de compensatie (korting op mijn order) in verband met de fouten die waren gemaakt, er eigenlijk geen prijsverschil meer was (met daarbij het bericht 'Ik zie dat het prijs verschil verrekend is. Er wordt niets meer terug gestort'). Oftewel, achteraf wordt door BCC ineens de compensatie / tegemoetkoming verrekend met het toegekende prijsverschil waardoor ik deze dus gewoon zelf betaal (waarbij de compensatie zelfs nog lager was dan het prijsverschil). Eerst het prijsverschil toezeggen, dan fouten maken, compensatie toekennen en dan deze compensatie verrekenen met het toegekende prijsverschil...