Tja wat kan ik zeggen. Ik ben nog in afwachting van het pakketje, maar dat is nu in handen van DPD. Ik vind het een beetje vreemde club. Ik heb 3 camera's besteld, echter heb ik de afgelopen 2 dagen de prijs van de camera minstens 10 keer zien veranderen, zelfs tot onder de aanschafprijs, als ik vaker ge"F5"t had waren er ongetwijfeld meer wijzigingen te zien. Zelfs toen ik het artikel opzocht en direct daarna op F5 drukte was de camera ineens weer 2 euro goedkoper, het lijkt wel of ik op de beurs sta. Op zich prima hoor, als je op die manier de prijs scherp kan houden, maar licht je klanten dan wel voor hierover, want voor een artikel van rond de 120 euro (3x) loont het dus om op het juiste moment te bestellen.
Verder vind ik het erg onpersoonlijk. Het artikel was volgens de site op voorraad. Echter na het bestellen werd de leverdatum vooruit geschoven. Toen ik een mailtje stuurde met de vraag wat precies de levertijd is, aangezien ik de camera's dringend nodig heb kreeg ik een onpersoonlijke automatische statusmail. Daarin stond dat het artikel pas volgende week zou komen, ik baalde enorm, want ik heb het vóór het weekend nodig, wat dus zou resulteren in een annulering, omdat Azerty ze wel op voorraad heeft. Echter precies 2 minuten later kwam er wéér hetzelfde mailtje waarin stond dat het vandaag zou komen. Heel verwarrend.
Als klant neem ik contact op, dan verwacht ik op zijn minst een mailtje terug van een mens, en niet van een automatische statusupdate.
Zie bovenstaande verhaal. Ik heb nog geen contact gehad met een echt persoon. Alles gaat blijkbaar automatisch, net als de prijzen die in rap tempo veranderen.
Ik zou op zich nog wel een keer bij dit bedrijf durven bestellen, mits de prijs goed is en ik geen haast heb met de levering, want toen ik de reviews las (die sites hebben ze zelf op hun eigen pagina staan) met zeer veel negatieve reviews schrok ik er wel van. Mocht ik mijn mening bijstellen dan zal ik mijn review uiteraard updaten.