Website laat veel producten ongeorderd zien wat veel tijd kost om iets te vinden,de levertijd van 2-3 dagen is (was) in mijn geval voor een enkel product door omstandigheden helaas aanzienlijk langer.
VerzendingOp 18 januari een bestelling gedaan, enkele moederborden, processor, enkele koelers, paar toetsenborden, etc. Bijna alles scheen op voorraad te zijn , behalve tie-raps van 2,5 x 100 mm. Na enkele weken maar es voorzichtig geinformeerd of er misschien iets was misgegaan, maar nee hoor, het antwoord dat ik kreeg was het volgende:
Bedankt voor je vraag via de chat.
Op dit moment wacht de order nog op één product.
Deze is door besteld en hoop ik snel binnen te krijgen.
Zodra dit binnen is zal de order verzonden worden.
Update: inmiddels de bestelling zaterdag de 20 ste ontvangen, en alles was prima verpakt afgeleverd, in een ietwat te grote doos opgevuld met airbags.
Maandag een uitgebreide excuus mail ontvangen, waarin mij werd uitgelegd wat er misgegaan was, dat de bestelde tie-raps zending vanaf de leverancier
op de verkeerde plaats beland zijn binnen het bedrijf, klinkt aannemelijk.
Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt dus kan er wel es eens iets misgaan, zeker in drukke tijden.
Zag in een Azerty niewsbrief dat er enkele vacatures waren, dus kan me voorstellen dat het daarom de laatste tijd ( altijd?) erg druk is.
Maandag dus een uitgebreide mail ontvangen waarin werd uitgelegd wat er misgegaan was, en heb daarom dus deze review aangepast.
Er werd mij tevens verteld dat er binnen het bedrijf aanpassingen gemaakt zijn, om herhalingen te voorkomen.
Verder werd mij toegezegd dat bij een volgende bestelling de verzendkosten
niet in rekening gebracht zouden worden.
Dat laatste hoeft van mij niet, vind dat de prijzen van Azerty prima zijn ,en er mag tenslotte ook best wel wat verdiend worden.
Levertijden van 1 week of iets langer kan ik best mee leven, maar extreem lange levertijden uiteraard niet, dus hoop dat de volgende keer dat ik iets bestel alles goed gaat.
Hierbij willen we u bedanken voor uw feedback middels deze review. Waar mogelijk zullen wij uw ervaring meenemen om onze klanten in de toekomst beter van dienst te zijn.
Aangezien ik momenteel te weinig informatie heb om uw bestelling terug te vinden zou ik graag per email vernemen wat uw ordernummer is, zodat ik kan kijken wat er aan de hand is en een oplossing kan verzorgen. Dit kunt u mailen naar francisca@azerty.nl.