Ik heb hier een set Monitor Audio Silver 1 overgenomen, ze waren op Marktplaats te koop voor een afwijkende prijs. Uitstekende communicatie, ook waren de website, winkelwagen en betaling duidelijk.
VerzendingIk werd door een medewerker gebeld dat mijn bestelling onderweg was en de volgende dag afgeleverd zou worden. Ook kreeg ik netjes daarna een e-mail waarin hetzelfde vermeld werd. Het werd verzonden met Dynalogic. Een prettige ervaring, vooral omdat je constant het pakketje kon volgen. Het werd gewoon in de originele doos verzonden, wat voldoende was om de speakers schadeloos te verzenden. Het werd de eerstvolgende werkdag (op zaterdag besteld) verwerkt en verzonden, dinsdag dus geleverd, binnen 2 werkdagen.
KlantenserviceIk heb kort contact met de klantenservice gehad. Ik heb namelijk mijn bestelling snel geplaatst onder een gast account. 2 dagen hierna heb ik me geregistreerd, en vroeg ik of de bestelling aan mijn account gekoppeld kon worden. Dit was dezelfde dag nog geregeld, nu kan ik de factuur online ook benaderen.