Max ICT B.V.

Bestelling geplaatst voor 5 Thin clients, prijs was bij deze leverancier en 4 anderen 210 euro p/st excl. btw. E.e.a. was direct beschikbaar dus binnen een dag geleverd. Volgende dag geen pakketje, even gebeld met de klanten service, blijkbaar is 15:13 bestellen niet op tijd om gegarandeerd 24hr te leveren, prima is niet anders. Maar komen ze wel, want vorige keer had ik ook een keer dat er niet geleverd was omdat een leverancier een verkeerde prijs gekoppeld had. Ja ik weet het niet, we vragen het na, maar als het niet goed vermeld staat dan komen we met een passende oplossing.

Vandaag terug gebeld, inderdaad er zat een prijs fout op, maar om u tegemoet te komen kunnen we of de order annuleren, of met een korting van 40 euro leveren voor 290 euro per stuk excl btw. Dus ik geef aan dat de nieuwprijs distributie (techdata/ingram etc) rond de 285 euro ligt, en bij brokers/resellers op 250/255. Hoe kan het dan dat ik 290 betaal INCLUSIEF een korting van 40 euro ? Ja meneer ik probeer u zo goed mogelijk te helpen!... nou dan zakt mijn broek echt een beetje af, dit is nu 2x gebeurd op 7 orders die we hier geplaatst hebben. Men schermt met 24 uur leveringen, alles lijkt geautomatiseerd, maar als er doorbesteld moet worden komen er allemaal excuses dat dit handwerk is etc. Ik zie veel negatieve ervaringen op de pricewatch en dit verdiend ook echt niet de schoonheidsprijs.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops