MediaMarkt

Mijn vaatwasser ging kapot, dus 28-1 maar een nieuwe besteld. Bij de mediamarkt stond er 4-5 dagen levertijd. Het was toevallig ook btw actie.
Na de bestelling gedaan te hebben en al te hebben betaald krijg ik een mail met aanvullende voorwaarden. Onzin natuurlijk want met zoiets moet je komen voordat de koop gesloten is. Daar heb ik dus niets mee te maken.
In die aanvullende voorwaarden staat ook dat het langer kan duren vanwege hun actie. Wederom had dat dan gewoon gemeld mogen worden voor de koop gesloten is.
5-2 nog niets, dus vraag ik om info via hun website. De reactie die ik krijg is dat het erg druk is en het wel 5 dagen kan duren voor ik antwoord krijg.
9-2 maar een half uur aan de telefoon gehangen om iemand aan de lijn te krijgen. Nou, de vaatwasser was momenteel niet op voorraad en wanneer er weer wel voorraad kwam dat kon ze niet zien maar daar kon wel weer contact over opgenomen met me door een andere afdeling. Na de vraag hoe lang dat duurde was het antwoord 1-2 dagen.
Toen stelde ik de vraag hoe groot de kans was dat de vaatwasser nog deze week geverd zou worden. Het antwoord was "erg klein".
Toen maar overgegaan tot annulering, gelukkig kunnen ze wel snel geld terugstorten.
Na de annulering bij Bemmel en Kroon besteld voor 3 tientjes meer en de volgende dag direct geleverd.
De Mediamarkt mag eens wat beter leren communiceren! Levertijden op een website zetten die bij voorbaat al niet gehaald gaan worden is gewoon misleiding!
Ik koop nooit meer iets bij ze als ik het niet direct mee kan nemen.

Scorekaart voor MediaMarkt