MediaMarkt

Product was in de aanbieding, maar niet voorradig, werd voor de aanbieding prijs geleverd zodra het weer beschikbaar was

Snel geleverd, Enige is dat Mediamarkt de pakbon rechtstreeks op de HP doos plakt. Dit heeft 3 nadelen. 1, minder goede bescherming. De HP doos is gemaakt om bescherming te bieden bij vervoer in pallets en in de winkel en niet tegen het rondgooien door pakketbezorgers. 2, Bij eventueel retourneren zit je nu met een doos met een hoop stickers er op en ook de pakketbezorger heeft er voor het gemak met stift op geschreven. 3, Iedereen ziet wat er in de doos zit en toen ik die van mij bij het postNL afhaal punt bij de AH kwam afhalen stond er een mooie HP 17” i7 Skylake op me te wachten boven op de kast in de winkel. Even een aparte doos er om heen kan een hoop ellende besparen.

uiteindelijk voldeed het product niet en is de notebook zonder problemen terug genomen, ook al was hij open geweest

Scorekaart voor MediaMarkt