De website zelf werkt vlot maar daar houdt het gelijk op, zelfs na al de negatieve reviews heb ik toch geprobeerd een xbox one elite controller te bestellen voor een lage prijs van 129 euro. Op 28-12-2015 contact op genomen met ze om te kijken of de levertijd realistische was, website gaf aan dat het product niet op voorraad was en dat het 1-3 werkdagen zou duren. De contact zegt heel mooi dat ze meerdere stromingen hebben waar ze makkelijk eentje voor me konden bemachtigen en dat ik het 31ste kon verwachten of anders 2 jan 2016. Met die woorden had ik het besluit genomen om het te bestellen.
Het was 2-1-2016 en nog geen pakket binnen, ingelogt op de website en er stond bij mijn order een andere lever datum, het is verschoven zonder bevestiging naar 11-01-2016 toevallig ook gekeken naar het product en daar stond gewoon dat de levertijd nog steeds 1-3 werkdagen. Weer contact opgenomen met maxict, Contact zegt dat ze niks op voorraad hebben bij hun leverancier en dat de data achter loopt op het website. Contact zou dan een email sturen naar hun leverancier maar kon van uitgaan dat die datum aan zou komen.
11-01-2016 Maar weer ingelogt op hun website om te kijken naar de status. Zonder bevestiging veranderd naar onbekend hier ook weer naar hun website gekeken naar het product en de levertijd is gewijzigt naar 3-4 weken.
Weer contact opgenomen met maxict hoe het nou zit met mijn levering want die mooie multi stroming plan van hun werkte niet echt zoals het van hun tong af rolt. Nieuwe datum gehad dat ik mijn product zeker 2-2-2016 zou binnen zijn en verzonden worden, weer belooft dat ze erachter aan gaan door een email te sturen naar hun leverancier.Prima ik heb ze dan verteld dat dit de laatste kans was om dit goed te maken want dit gedoe was het korting van 2 tientjes gewoon weg niet waard.
2-2-2016 Nog niks en je kan vast al raden, ingelogt op hun website en mijn order is nog steeds in back order maar dit keer heel mijn product is weggehaald van de website. Contact op genomen met maxict en voordat ze hun standaard zin konden afmaken dat ze een email sturen naar hun leverancier heb ik mijn order geannuleerd. Ze hebben dat bevestigd per email en dat ik mijn geld weer terug kan verwachten tussen 5 tot 10 werkdagen!?!?
Het is nu 12-2-2016 en ik zit nu al op werkdag 8 met geen geld en aangezien dat 2-2-2016 in het midden van de week is duurt het gewoon 3 kalender weken voor dat jij je geld terug krijgt van deze zo gezegde ICT experts. Ik denk dat hun leverancieren ook hun geld verkeer afhandelen.
Kortom, waardeloos en dit bedrijf vermijden. Mooie beloftes worden gemaakt en worden niet na gekomen. Je geld word voor geen enkel geldige reden hostage gehouden voor bijna 3 kalender weken dan behalve dat ze rente ervan krijgen. Ik ondersteun graag de wat kleinere tot midden bedrijven maar dit was zeker een misser.
4 Keer contact, 4 keer in de wacht van minimaal 15 min waar van 1 keer een mooi verkoop praatje en 3 keer werdt er tegen me gezegt dat ze contact op nemen met hun leverancier.