Azerty

Een nieuwe computer nodig en heel het internet afgezocht om te kijken wat ik wilde. Azerty kwam als 1 van de goedkoopste uit de bus. Er waren andere goedkoper, maar deze hadden slechtere reviews. Vaak bieden de "goedkope" winkels, alleen goedkope hardware en is de service ver te zoeken, terwijl dat nou juist belangrijk is. Dit vond ik wel bij Azerty. Ik wist precies wat ik wilde hebben dus het bestellen en betalen ging uitstekend. Het meerendeel was niet op voorraad en daardoor duurde het ook even voordat er aan de assemblage kon worden begonnen.

Een hele nieuwe computer laten bouwen speciaal voor audio producties. Alles netjes verpakt en aangezien ik overdag werk alles laten bezorgen bij een supermarkt bij mij in de buurt. Ideaal. Alles was netjes ingebouwd.

Goed geholpen met vragen van mijn kant en er wordt meegedacht. Dat laatste is wat ik al eerder aanhaalde, voor mij zeer belangrijk. Servicegericht dus.

Scorekaart voor Azerty