Conrad.nl

Betaling gaat voorspoedig en gemakkelijk via iDeal, maar bij welke internetshop is dit niet goed geregeld? Geld innen gaat snel bij dergelijke shops.

Conrad doet wat het beloofd m.b.t. opgegeven leveringstijden die op de site vermeld staan en het was goed verpakt.

De klantenservice is echt waardeloos en intriest. Gebrek aan inlevingsvermogen en flexibiliteit in het toepassen en/of uitvoeren van het policy beleid van Conrad.

Ik heb op 23-05-2015 middels Conrad een Becker Active 5 LMU Navigatiesysteem gekocht omdat ik in het verleden goede ervaringen had met het merk Becker. Nu is Becker echter sterk verslechterd. Mijn aangekochte Becker navigatie is nu tot 2 maal toe retour gestuurd nadat het een technisch defect vertoonde binnen 1 jaar.

Op 7-9-2015 is de navigatie voor de eerste maal retour gestuurd nadat de accu het begeven had. Op 15-1-2016 is de navigatie voor de 2e maal retour gestuurd en tot op heden (11-02-2016) heb ik de navigatie nog steeds niet terug ontvangen. Tevens heb ik meerdere malen bij Conrad middels telefonisch contact en verschillende contactformulieren contact gehad met de Conrad helpdesk om mijn ongenoegen en verlies in vertrouwen in het merk Becker aan te geven. Tevens vroeg ik om begrip van Conrad in mijn verzoek om mij een tegoedcode tegemoet te doen komen zodat ik een ander merk navigatie aan zou kunnen schaffen middels Conrad. Ik ben namelijk sterk afhankelijk van een goed navigatiesysteem i.v.m. mijn werk.

Zij begrepen (zogenaamd) alles in woorden, maar wilden totaal geen begrip tonen in hun handelswijze. Een tegoedcode c.q. creditnota was mijn verzoek, maar wat dacht u wat de reactie van Conrad was? Dat was totaal geen optie volgens de helpdesk omdat de zichttermijn van 30 dagen verstreken was, maar komt het ooit voor dat een aangekocht apparaat binnen de eerste 30 dagen na aankoop defect gaat, of hoe groot is die kans?

Hoe vaak komt het voor dat een aangekocht product binnen 1 jaar na aankoop tot 2 maal toe defect raakt waardoor je geen uitzondering kunt maken in het handhaven van huisregels?

Nee beste mensen, als Conrad wel begrip uitspreekt, maar niet toont doordat zij geen flexibiliteit willen tonen in hun regels, dan is het voor mij klaar en ga ik net zo lief naar een andere internetwinkel om mijn toekomstige aankopen te doen. Je bent dan niet geloofwaardig in mijn ogen.

Scorekaart voor Conrad.nl