DataIO

De goedkoopste bij 64DB card welke ik zocht. Site gaf mij zelf nog tip naar ander merk die (mogelijk) beter en sneller was.

Voor 1700 besteld mits voorradig, volgende dag in huis. Minimale wat je verwacht in dit webshoptijdperk. Nog beter zou zijn voor 2200 of 2359 zoals veel anderen al bieden. Tenslotte zitten velen s avonds juist te webshoppen.

64GB SD kaartje defect. Per mail gemeld. Na 1 week nog geen antwoord. Opnieuw mail gestuurd met wat irritatie erin. Word ik binnen 5 minuten door ze gebeld ! Ze hadden 10 minuten na mijn 1e mail wel degelijk een antwoord gestuurd en nu opnieuw - met oude mail erbij als bewijs - maar belden even om zeker te weten dat deze wel is aangekomen. Ik kan 1e antwoord van ze echt nergens terugvinden ook niet bij mijn cloud cache provider. Mmm. Heb eigen mailserver draaien. Voor zekerheid de DNS records bij mijn hostingprovider gecheckt. Oeps, staat alleen MX record met primary mailserver, de secondary mailserver is iets van hosting provider zelf. Komt bijna nooit voor maar als primary niet of traag antwoord gaat mail dus verloren voor mij. Meteen hersteld. Ik moet voor mijn irriratiemail door het stof: Hulde voor DataIO voor hun aanpak en mij te bellen, heel klantgericht. Net mijn SD kaartje voor RMA teruggestuurd. Zal ook wel goedkomen.

Scorekaart voor DataIO