Ik heb n.a.v. een aanbieding via de nieuwsbrief in oktober 2014 een pakket NORTON 360 MD 2.0 ANGEL PROMO - 1 USER aangeschaft in de winkel aan de Beemdstraat tegen een mooie prijs. Voordeel was een jaar extra die weggegeven kon worden, of zelf in gebruik kon worden genomen voor een totaal dus van 2 jaar.
KlantenserviceVia de website van Norton het formulier van de "Angel"-actie in proberen te vullen. DIt lukte niet. Zodoende had ik geen code voor het komende jaar die bewaard moest worden. Sowieso was de uitvoering van de actie door Norton op deze wijze nodeloos moeilijk. Het had gewoon code redeemen moeten zijn en kiezen voor zelf houden of weggeven en klaar. Het vermelde e-mailadres bij Norton voor problemen heeft nooit een antwoord opgeleverd.
Na het einde van de aboperiode bij Paradigit Eindhoven aangeklopt voor hulp. Ze gaven gelijk een pakket Norton mee zonder problemen. HIerdoor wist ik dat ze van het probleem afwisten en ook op internet bekend stond bij o.a. Klacht.nl. Thuisgekomen zag ik dat het geen gelijkwaardig product was (geen 5 devices en verdere minderwaardige functionaliteit). Hierop contact opgenomen via Facebook met als antwoord ga naar Norton:
Ik was in de veronderstelling dat de verkopende partij toch echt degene was die de consument moest bijstaan... Uiteindelijk geregeld met Norton die en passant doorgaf de de Angelactie reeds in augustus 2014 was afgelopen en Paradigit dus ergens een oude voorraad had verkocht. Dat geeft te denken... en meteen ook een verklaring voor het niet werkende formulier en uitblijven van een reactie vanuit Norton.Erg vervelend om te horen dat u de actie niet kunt gebruiken op alle 3 de devices. Echter verliep deze actie vanuit Norton en diende dit het eerste jaar geregistreerd te worden. Helaas hebben wij hier geen inzage op. Uit coulance heeft u in de winkel een vervangende 1 jaar meegekregen. Ik adviseer u contact op te nemen met Norton, wellicht kunnen zij hierin iets voor u betekenen.