Max ICT B.V.

Op 13 januari een magnetron besteld, deze had een levertijd van 1-3 dagen, hetgeen ik prima vond. Meteen betaald. Na het inloggen op Mijn Max stond er echter een langere levertijd (19 januari), hierover gemaild. De 19de niets ontvangen, levertijd was verschoven naar 4 februari, en later naar 29 februari (bij het artikel stond uiteraard nog steeds 1-3 dagen, pure onzin allemaal).
Op 21 januari de order dan ook geannuleerd en elders een vergelijkbaar apparaat besteld. Na de annulering werd ik gebeld, het artikel was nét binnen gekomen. Aangegeven het niet meer te willen. Dit was geen probleem, betaling zou worden terug gestort. Tot op heden echter, ondanks het krijgen van een creditnota op 2 februari, geen terugbetaling ontvangen.

Edit: vanmorgen gedreigd de zaak aanhangig te maken en zowaar, het geld staat opeens op de rekening.

Eerste maal hier besteld. Laatste maal hier besteld.

Mensen aan de telefoon waren allemaal vriendelijk en behulpzaam. Helaas is de daadkracht nul, hetgeen werd beloofd is niet nagekomen, levertijd is niet gehaald en wacht nog steeds op terugbetaling.

Edit: is, zonder enig antwoord op mijn laatste mail, eindelijk, terug gestort.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops