Bestel al jaren en goede ervaringen. Nu een systeem samengesteld met gehulp van de Tweakers Picewatch, reviews en shopadvies. Kwam voor het gezochte bij een mij onbekende firma uit. Moederbord werkte niet, na verwisselen van processor e.d. mobo opgestuurd, daarna alles negatief, weggegooid geld. Voortaan gewoon direct bij Azerty shoppen, kan soms een paar euro schelen, maar daar krijg je dan wel veel voor terug. Bravo, zeker in de tijd van geld is geld en de rest is ook geld.
VerzendingVerzendafres en factuuradres bijna identiek, Azerty nam telefonisch contact op om zaken te verifiëren.
Heb ik anders meegemaakt, verzendadres als factuur, met verkeerde naam en dan advies om op eigen kosten alles terug te sturen en opnieuw te bestellen. Uiteindelijk creditnota en goede factuur, maar moest wel eerst duidelijk maken dat hun voorstel te belachelijk voor woorden was. Ben dus zeer tevreden met de actie van Azerty om zaken te verifiëren.
Na een zeer teleurstellende ervaring met een concurrent over een beschadigd moederbord, bij Azerty een nieuwe besteld.
Tot mijn verbazing bericht van klantenservice of ik de assemblage voor een luttel bedrag ook door hun wil laten doen. Blijkbaar is het probleem met de 1150 socket van Intel bekend. Op mijn vraag of ik mijn bij een ander gekochte processor dan gewoon op kan sturen wordt positief gereageerd en of ik dan het geheugen ook meestuur......
Alles opgestuurd en binnen een paar dagen bericht dat het werkende systeem verstuurd wordt. 's Morgens vroeg nog een telefoontje dat er twee adressen bekend zijn en op welk adres ik mijn pakket wil ontvangen.
Kijk, ik assembleer al 15 jaar PCees, had al goede ervaringen met Azerty, maar voortaan uitsluitend Azerty!