Coolblue.nl

Ik heb een werkelijk uitstekende keuze gedaan door de HP Color Laserjet MFP M477fdw te kopen. Vlot geïnstalleerd, goed ondersteund onder Linux door de laatste hplip-software. Misschien ga ik er nog een voor kantoor kopen! Maar de details kloppen niet: de printer doet niet mee met de inruilactie en de doorverwijzing naar HP klopt nu al een week niet.

Ik heb hier erg uitgebreid over gecommuniceerd (Twitter DM, e-mail) en dat verliep niet prettig.

Mijn keuze was mede gebaseerd op een inruilactie waar ook de producent bij betrokken was. Maar: sinds vorige week zaterdag (bestelling) en nu werkt de link van Coolblue richting HP niet (nooit gecontroleerd?) en bovendien is inmiddels 'mijn' printer uit het inruil-assortiment gehaald.

Coolblue (niet de klantenservice) is mij financieel weliswaar afdoende tegemoet gekomen, maar ik vind het absurd dat na een week de informatie op de website nog steeds niet klopt.

Dit past m.i. niet bij een prijswinnende webwinkel.

En op maandag is de hele inruilactie geschrapt! #inpakkenenwegwezen

Scorekaart voor Coolblue.nl