MediaMarkt

TV en Chromecast besteld op 31-1-16, geselecteerd om beide producten samen te leveren. Chromecast maandag ontvangen, en TV nog steeds niet binnen. Dag van aankoop stond dat het 4-5 dagen geleverd wordt, nu nog steeds hetzelfde op mijn bestellingen. Terwijl het beide keren op voorraad was! Ik probeer mm klantenservice te bellen, gisteren 40 minuten aan de lijn, niemand geantwoord, vandaag 30 minuten aan de lijn, niemand geantwoord, op twitter de hele tijd PM en tweets opsturen, geen reactie op mij, en nu probeer ik te bellen en zegt een automatische toon, bedankt voor het bellen, probeer het op een later tijdstip nog een keer. Absoluut niet tevreden met hun klantenservice, altijd al slecht geweest.

Ik selecteerde "samen leveren wanneer alles op voorraad zou zijn" en kreeg mijn chromecast al op maandag en mijn tv is nog steeds niet binnen!

Ik probeer ze te bellen, al bijna 1 uur en 10 minuten gewacht en geen medewerker aan de lijn gekregen! Ook op twitter antwoorden ze niet op mijn vragen.

Scorekaart voor MediaMarkt