Kamera Express

Zeer goede after sales. Deskundige mensen achter de balie. Veel aandacht voor allerlei aankopen, groot en klein. Enthousiast team

Gisteren bij Kamera Express Lightroom 6 gekocht (De stand alone, niet die huur-versie). Thuisgekomen bleek installeren niet makkelijk, om niet te zeggen zowat onmogelijk met mijn expertiseniveau. Het valideren lukte niet en de zaak wilde niet werken onder windows 10. Lang verhaal kort: Vandaag de vestiging in Capelle weer bezocht met installatieschijf en laptop. De medewerker die ik trof nam alle tijd om het probleem op te lossen, dat duurde alles bij elkaar iets meer dan anderhalf uur. Daarbij zat inclusief het contact opnemen met de importeur en de chat met Adobe in het Engels. De medewerker in kwestie, Thom Verhoeven, bleef al die tijd geduldig alle mogelijkheden nagaan en uiteindelijk, zoals gezegd, na anderhalf uur had hij de zaak aan de praat. Ik heb vaker camera's gekocht bij Kamera Express, omdat ze goed en goedkoop zijn en bij mij in de buurt zitten. Altijd prettig geholpen, maar ik nam nooit de moeite om er wat over te schrijven. Maar nu had ik ze echt nodig en petje af, dit is after sales zoals hij hoort te zijn. Al die tijd zag ik links en rechts klanten bij de counter die door de mannen van Kamera Express geholpen werden. Een aankoop van een eenvoudige point en shoot van 200 euro, kan zo zag ik op net zoveel aandacht rekenen als de aankoop van een Sony A7RII van drieënhalf duizend. (Dat is wat ik zag) Kortom, petje af voor de Kamera Express. En mijn lightroom 6 werkt. Dank Tom & Kamera Express

Scorekaart voor Kamera Express