VerzendingWilde bestellen en af halen dezelfde dag. Op internet stond direct af te halen, maar kwam er vervolgens achter dat direct af te halen betekent de volgende dag af halen. Vervolgens had ik geen ID bij me bij het afhalen beetje stom maar goed ik heb wel gewoon mijn mobiel met alle mailtjes en een foto van mn rijbewijs. Dit mocht niet baten dus ging naar huis en probeerde te bellen. na tien minuten werd de oproep beëindigd.
KlantenserviceWilde bestellen en af halen dezelfde dag. Op internet stond direct af te halen, maar kwam er vervolgens achter dat direct af te halen betekent de volgende dag af halen. Vervolgens had ik geen ID bij me bij het afhalen beetje stom maar goed ik heb wel gewoon mijn mobiel met alle mailtjes en een foto van mn rijbewijs. Dit mocht niet baten dus ging naar huis en probeerde te bellen. na tien minuten werd de oproep beëindigd.