Azerty

Ik snap tot heden niet hoe het komt dat Azerty al twee keer gekozen is als beste computerwebwinkel. Ze hebben zelden de laagste prijs in vergelijken met hun concurrenten. Op andere gebieden ben ik niet van overtuigd dat ze beter doen dan hun concurrenten.

Bovendien is dit keer gebleken dat bij Azerty "voor 22.00 uur bestelt, morgen in huis" niet geldt voor briefpost.. Die moet je voor 16.00 bestellen, wil je hem de volgende dag ontvangen.

Ik heb daarom voor niks gewacht de volgende dag en kreeg de dag daarop bericht dat mijn pakketje was aangekomen, nadat ik al weg was.
Voor mijn werk had ik snel een USB met een hoge transfer speed nodig, het liefst de volgende dag, gezien ik de dag daarop hem nodig zou hebben in het buitenland.

Echter helaas, in mijn haast niet de 'fine print' gelezen. Had Azerty gekozen ipv de concurrent omdat ik iets meer vertrouwen had in de beste computerwebwinkel van 2015. Nooit meer.

Scorekaart voor Azerty