Inmiddels ruim 50 bestelling gepleegd bij deze webshop. Altijd keurig netjes de volgende dag geleverd volgens afspraak. Ook de klantenservice is in een woord geweldig. Staan mij altijd binnen een half uur ter woord, ongeacht of het nu maandagavond 23:45 is of zondagochtend 10:00, via zowel WhatsApp als de andere social-media kanalen.
Verder eenmaal per ongeluk verkeerde inkt besteld, open gemaakt, doorgegeven aan Coolblue, keurig geld geretourneerd gekregen evenals een router van 1,5 jaar oud die er mee ophield. Product opgestuurd en binnen 1 week stond het volledige aankoopbedrag op mijn rekening.
Als laatste al meermaals leuke cadeaubonnen gewonnen d.m.v. het schrijven van reviews. Ze weten hoe je de klant tevreden houdt. Niet voor niets dat de rondleiding op hun kantoor erg bijzonder en interessant was om te zien
Altijd keurig de volgende dag in huis, zelfs op zondag, en zelfs als je om 23:55 nog snel wat besluit te bestellen. Evenals een bestelling dezelfde dag nog in huis krijgen met Coolblue Vandaag. Top!
KlantenserviceStaan mij altijd binnen een half uur ter woord, ongeacht of het nu maandagavond 23:45 is of zondagochtend 10:00, via zowel WhatsApp als de andere social-media kanalen.